Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

11 ΚΑΙ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1996: ΜΝΗΜΗ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ. ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!


11 ΚΑΙ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1996: ΜΝΗΜΗ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ. ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
11 και 14 Αυγούστου 1996. 2 ημερομηνίες που αποδεικνύουν ότι οι Τούρκοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ φίλοι μας. 11/08/1996 δολοφονήθηκε ο Τάσος Ισαάκ. 14/08/1996, ημέρα της κηδείας του Τάσου(η έγκυος τότε σύζυγός του συγκλονίζει 15 χρόνια μετά, σαν ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας και μάθημα αξιοπρέπειας) ο Σολωμός Σολωμού(η φωτό με την σφαίρα στην καρωτίδα σοκάρει και ας έχουμε δει την δολοφονία άπειρες φορές). Αυτοί οι 2 ΕΛΛΗΝΕΣ της Κύπρου ΔΕΝ θυσιάστηκαν για ομοσπονδία ή το Ανάν ΑΛΛΑ για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Μεγαλονήσου, που 37 χρόνια τώρα είναι υπό… διαπραγμάτευση(ενώ σίγουρα ΔΕΝ ήταν ΜΟΝΟ ο Obama με παντελή άγνοια για την Κύπρο και το Κυπριακό). ΔΕΝ διαπραγματεύτηκαν τίποτα με το κράτος-δολοφόνο του Ελληνισμού. Πέθαναν για την Ελλάδα, την Κύπρο και τον Ελληνισμό. Όσα δηλ. ΕΙΔΙΚΑ ο Jeffrey σιχαίνεται, γι’ αυτό αρέσκεται στο προσκύνημα σα χανούμι στον Ερντογάν και τον Αχμέτ. Τους κάνει όλα τα χατίρια για χάρη ΚΑΙ των Φράγκων και Αμερικανών. Για μας, σε Ελλάδα και Κύπρο, αυτοί και ΟΛΟΙ οι άλλοι σπουδαίοι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι παραδείγματα. Για να μην πάνε οι θυσίες τους χαμένες, είμαστε στον δρόμο και γράφουμε σε blogs για να διαβάζουν και στο εξωτερικό τα χάλια σου, μπας και δουν ότι δεν είμαστε όπως μας περιγράφει η Merkel. Αν το φτάσεις ΚΑΙ εσύ ΓΑΠ και οι ΗΠΑ και η ΕΕ στα άκρα το θέμα αφαίμαξη και ξεπούλημα μπορεί να δεις και κατάληψη της Ακρόπολης και απειλή να καταστραφεί συθέμελα, αν ΔΕΝ ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας, που ΚΑΜΙΑ αδικία ΔΕΝ αποτελούν για τα συμφέροντα των Ευρωπαίων και Αμερικανών πολιτών, με τους οποίους ΔΕΝ είχαμε και ΔΕΝ έχουμε, ούτε τώρα ούτε ΠΟΤΕ, πρόβλημα. Το πρόβλημα είστε εσείς «ηγέτες» και όσοι σας κρατάνε στις θέσεις που ΔΕΝ αξίζετε… Η ντροπή Χριστόφια, ειδικά μετά την έκρηξη και την μηδενική αντίδραση στην χαρά του Τούρκου για το μακελειό, και ΓΑΠ, για τα Ερζερούμ, τα ζεϊμπέκικα και την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου ΜΑΣ, θέλει ΒΑΡΙΑ τιμωρία για να ξεπλυθεί, η οποία είναι κοντά. Από εκεί που δεν την περιμένετε θα σας βρει η νέμεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου