Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΛΕΣΧΗ BILDERBERG: Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ(29/05) ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ(«ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ», ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ)
Επέτειος ίδρυσης «Λέσχης Bilderberg». Έχει αγοράσει ΟΛΕΣ τις μεγάλες και μικρότερες χώρες του πλανήτη. Μαζί με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τοκογλύφους και αργυρώνητους «κυβερνήτες» και επιχειρηματίες(lobbies), ελέγχουν την τύχη και την ιστορική πορεία της ανθρωπότητας(πχ. ποιος λαός θα πεινάει και ποιος όχι). Ετοιμάζουν ήδη τον νέο Αμερικανό «πρόεδρο». ΤΙΠΟΤΑ λοιπόν από όσα έχουμε ζήσει και ζούμε ΔΕΝ γίνεται τυχαία(πχ. Αραβικές εξεγέρσεις, κοινό νόμισμα ΕΕ(€) και ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ του σκοπός, οικονομική κρίση(ειδικά ελληνική περίπτωση), χρέη και ελλείμματα χωρών). Άλλο ένα ντοκυμαντέρ για τον δυνάστη. Οι «Έλληνες» της Λέσχης. Όσοι έχουν συμμετάσχει από το έτος ίδρυσης(1954) στην υπερσύνδεση αυτή. Η ιστορία και ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ της ρόλος εδώ. Ο ΚΥΡΙΟΣ είναι η δημιουργία της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» (έχει αρχίσει ήδη, δείτε ΚΑΙ ΑΥΤΟ), γι’ αυτό θέλουν να σβήσουν την ιστορική μνήμη, να αλλοιώσει την εθνολογική σύσταση κρατών/εθνών με παρελθόν, αλλά και πλούτο(Ελλάδα, Κύπρος). ΟΛΕΣ οι «ελληνικές» τύπου κυβερνήσεις είναι πιστές σ’ αυτήν. ΟΛΟΙ οι «κορυφαίοι» κλέφτες(πχ. Παπακωνσταντίνου). Όπως και οι περισσότεροι στην ΕΕ(και όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί γενικά και ιδρύματα με «κύρος»). Ειδική μνεία στον ΓΑΠ και την ΑΝΟΙΚΤΗ υποστήριξή του– καλύτερα υποτέλεια- στον δικτάτορα. Και άλλα «ελληνικά» κατακάθια υπέρ της(όλοι οι «καρεκλάδες»). Και ορισμένα διεθνή παραδείγματα(βλ. και εδώ και εδώ). Έχει καταστήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ την πατρίδα μας, πρότυπο «κράτους» πιονιού της Νέας Τάξης Πραγμάτων(και εδώ και εδώ) και της Παγκοσμιοποίησης(και εδώ οι απαρχές της). Όχι άσχετος λοιπόν ο πολυπολιτισμός και η λαθρομετανάστευση και τα ανοικτά(ανύπαρκτα) σύνορα, ούτε η ελληνοτουρκική «φιλία»(γενικά οι σχέσεις μας με ΟΛΟΥΣ τους γείτονες). Όμως, πλέον αρχίζει το πράγμα να βγαίνει στην πραγματικότητα.
Υ.Γ.: αυτοί μας κατάντησαν έτσι! Από Ευρώπη του πολιτισμού και της δημοκρατίας, μια χαβούζα για να καλοπερνούν σαπιοκοιλιάδες, με κυρίως ελληνικό «φαί»! Τουλάχιστον ΔΕΝ θα «πέσουμε» αμαχητί και ήρεμοι. Η Πόλις εάλω σα σήμερα… Μας έφτιαξαν έναν Δούρειο Ίππο «ευημερίας» και μια εικονική «Democracy» στα μέτρα τους. Και τώρα καταστρέφουν την Τροία. Υπάρχουν άραγε ήρωες σήμερα; Οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ δείχνουν ότι δεν η «κυβερνητική» προπαγάνδα των τελευταίων ειδικά ετών δεν τους κατέστρεψε ΟΛΑ τους τα εγκεφαλικά κύτταρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου