Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ…

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ… ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΤΟΝ «ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ. ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑ ΖΩΑ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ!!!
Έχουν «κουφαθεί» όλοι που ΔΕΝ γίνεται τίποτα εκτός από ουσιαστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα και έχουν σκάσει. Το σύστημα τα έχει πάρει, γιατί κατάφερε με την υποδούλωση (οριστική, γιατί η σταδιακή είχε αρχίσει το 1974, αλλά εμείς ήμαστε σε έναν κόσμο δημοκρατικής ψευδαίσθησης) να βγάλει τους πολίτες(ναι, οι «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» είναι ΠΟΛΙΤΕΣ στην κυριολεξία) στην πλατεία να ζητήσουν τήρηση του Συντάγματος και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και κάποια εξαπτέρυγα του συστήματος τα πήραν γιατί ο κόσμος δεν θέλει να σπάσει απλώς και να καταστρέψει την πόλη των Αθηνών(την τόσο πληγωμένη), αλλά να δηλώσει ότι ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ και έχει όνειρα, αλλά προδόθηκε και δεν πρόκειται να υποταχθεί όπως υπέταξαν οι «πολιτικοί» την πατρίδα που υποτίθεται εκπροσωπούν, αλλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, όπως νομίζουν, παρόλο που την διαχειρίζονταν έτσι. Θα γίνουν πολλά, έχουν αρχίσει ήδη να λένε τους διαδηλωτές «μόδα» που θα περάσει, και πολλοί θα θελήσουν να το παίξουν «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ» για να καπηλευθούν το όραμά τους(και όραμα όλων μας, μπορούμε δεν μπορούμε κάθε μέρα να πάμε πλατεία), για ψήφους στα τελειωμένα κόμματα-παραμάγαζα(που μόνο αυτοί δεν βλέπουν ότι έχουν ψοφήσει και μολύνουν, αρρωσταίνουν καλύτερα την ατμόσφαιρα). Η προπαγάνδα κατά των «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ» είναι ο φόβος όσων είχαν βολευτεί και «φάει μαζί» τα προηγούμενα χρόνια και φυσικά των υπαιτίων της κατάντιας μας. Αυτοί θέλησαν να είναι σκλάβοι ως το τέλος. Δεν καταλαβαίνουν ότι η διαδήλωση δεν έχει κόμμα, αλλά αιτήματα. Οι Έλληνες πια δεν φοβούνται και θέλουν για ηγέτη ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»(της Μεταπολίτευσης). Το έδειξαν και πλέον τους υπολογίζουν. Φοβούνται. Η ανάσα των «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ»  είναι κοντά στον σβέρκο των «πολιτικών». Μια στραβή αν κάνουν για να τους πλήξουν, θα καταφέρουν την μεγαλύτερη(η 29η Μαΐου δεν θα είναι τίποτα) συγκέντρωση ανθρώπων στο Σύνταγμα για απαίτηση Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης.
Υ.Γ.: τι θέλουν να καταστρέψουν τα αριστεροειδή;! Υπάρχει και κάτι όρθιο; Το σύστημα κατέστρεψε τα πάντα και το καταστρέφει πλέον η ίδια του η αρρώστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου