Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!



ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!
Δεν είναι μόνο οι «Έλληνες» δημοσιοκάφροι και οι Γερμανοί ανεκδιήγητοι και πιστοί στην ανωτερότητα της φυλής τους. Γουρουνιές κάνουν και Ολλανδοί(και μερικοί άλλοι αλλά λιγότερο). Τούρκικη σημαία στην Σαντορίνη(εδώ η απάντηση)! Βέβαια όταν το 1ο γουρούνι είναι οι «κυβερνήτες» της Μεταπολίτευσης που κάνουν σε εθνικά, εξωτερικά και όχι μόνο Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ όσοι θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα(= καλό οικόπεδο σε προνομιακή τοποθεσία), αναπαράγουν και συνεχίζουν την ξενοκίνητη προπαγάνδα για την ιστορία και την συνέχεια του ελληνισμού τα τελευταία 3.500 χρόνια, γιατί να μας σέβονται αυτοί; Το παντεσπάνι πρέπει να βγει και η «φιλοξενία» με το αζημίωτο κρατικής προπαγάνδας είναι ο καλύτερος τρόπος. Παραδείγματα πολλά και εμείς(ομογένεια, εσωτερικό) «μαρκαριζόμαστε» ως εθνικιστές, όταν προσπαθούμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ να αποδομήσουμε την προπαγάνδα. Οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και ΚΥΡΙΩΣ οι Τούρκοι ΔΕΝ είχαν ΠΟΤΕ επίπεδο, αλλά η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των Ευρωπαίων έχει, όπως έχει και μυαλό και δεν «μασάει» άλλο ό,τι μας σερβίρουν οι «κυβερνήσεις» και τα τσιράκια τους.
Υ.Γ.: η εικόνα αυτή είναι η εικόνα των ανιστόρητων, διεφθαρμένων, άχρηστων, εθελόδουλων «ελληνικών» κυβερνήσεων που για μια καρέκλα και πολλά κλεμένα και δανεικά από τοκογλύφους θα έφταναν να πλένουν ως και τα λερωμένα σώβρακά τους.
Υ.Γ.2: όσα δε φτάνει κύριοι η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια… Όσοι κάνετε την πόρνη των «αφεντικών» δεν βλέπετε μάλλον τι συμβαίνει στις ευρωπαϊκές πλατείες.
Αντίδραση ελληνικής πρεσβείας. Και λίγα είπαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου