Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ
·         Συνέχισε την αρρώστια του δικομματισμού και της οικογενειοκρατίας μετά το 1974.
·         Ήρθε με εντολές και κατάντησε την Ελλάδα από χώρα σε χώρο δράσης πολλών και διαφόρων.
·         Έκλεψε, καταχράστηκε, κορόιδεψε τους ΠΑΝΤΕΣ και έκανε το χρέος θηλιά στον λαιμό του πολίτη.
·         Κατέγραψε την περιουσία της Ελλάδας και άρχισε να την δείχνει στο εξωτερικό σαν μεσίτης ψάχνοντας για ενδιαφερόμενους αγοραστές.
·         Έκανε ως και την μαϊμού σε γιορτές ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ δολοφόνους Ελλήνων. Τους ικανοποιούσε ό,τι αρρωστημένο απαιτούσαν.
·         Άνοιξε τα σύνορα σε «όλες τις φυλές του Ισραήλ» και συνεργεί σε κάθε κακούργημα που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος και να διαπράξει κτήνος
·         Μας έκρυψε τον θησαυρό μας και μας έλεγε φτωχούς.
·         Μας υποσχέθηκε Ευρώπη και από αυτή είδαμε μόνο την σημαία της να είναι ίδια με τις άλλες χώρες της Ε.Ε..
·         Αποδυνάμωσε, εξουδετέρωσε καλύτερα, όλα τα χαρακτηριστικά της δημοκρατίας(που έτσι και αλλιώς ήταν ασθενής στην νεότερη Ελλάδα), ένα πολίτευμα που ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ με αποδείξεις και δέχεται να το εξαλείψει από την γεννέτειρά του για χάρη του κατασκευάσματος που προετοιμάζουν μεθοδικά οι εργοδότες του(παγκόσμια διακυβέρνηση).
·         Το «κερασάκι» στην τούρτα: σκηνοθέτησε την «νίκη» του σε «εκλογές» για να υποδουλώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Ελλάδα. Για ό,τι έφερε την Ελλάδα ως εδώ το συνάφι του έχει το 50% τουλάχιστον της ευθύνης. Ήταν ο «καταλληλότερος» για να φέρει το ΔΝΤ. Κορόιδευε ότι δεν ήξερε την αλήθεια για το χρέος. Γι’ αυτό και έλεγε «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Όταν ήρθε η ώρα που επέλεξαν τα αφεντικά του, άρχισε να μιλά για ανάγκη σωτηρίας της χώρας(έτσι λέγεται η υποδούλωση στον σύγχρονο κόσμο), που πριν λίγο καιρό ούτε που να την ακούσει(ενώ ήταν ηλίου φαεινότερο ότι είχε προαποφασιστεί πριν την «νίκη»). Πήγε Καστελόριζο και μας έκανε τον… Οδυσσέα σε παραλλαγή.
·         Ένα χρόνο τώρα, όπως όλοι οι «ηγέτες» υπό ΔΝΤ, λήστεψε και τα λεφτά της «σωτηρίας» και έβαλε και νέα φέσια. Και βέβαια θεωρεί ότι δεν θα πούμε τίποτα και θα πληρώνουμε τα παράλογα μέτρα του.
·         Ζητά πια συναίνεση για να πει πάλι κάποιος από τους δίκους του ότι «μαζί τα φάγαμε» στα υπόλοιπα πολιτικά σκουπίδια της Ελλάδας. Δεν ξεχνά κανείς φυσικά το πόσο άχρηστοι ήταν και αυτοί και δεν μπορούν να κάνουν τις παρθένες. Όλες ήξεραν για τον βιασμό της Ελλάδας.
·         Έχει ήδη υπογράψει το ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος με την Ελλάδα και έχει δώσει ό,τι θέλει ο καθένας απ’ αυτήν.
Πιστεύει κανείς ότι δεν μπορεί να κάνει χειρότερα από τα παραπάνω, ε; Από τις φάτσες για το απαραίτητο θέατρο περίμενε τα ακόμη χειρότερα και από τον χειρότερο εφιάλτη σου. Ούτε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν… ευτυχούσαμε να υποφέρουμε τόσο! Το πιστόλι φέτος δεν είναι στο τραπέζι. Το’ χει πάρει ο ΓΑΠ και πυροβολεί αδιακρίτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου